Chainsaw Europe

Chainsaw Europe este singura companie specializată din România ce asigură servicii integrate de post producție, îmbinând experiența, tehnologia și know how-ul experților americani în acest domeniu cu talentul și creativitatea editorilor români.

Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc, companie de post producție a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune din Statele Unite precum Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Music Awards, Emmy Awards, celebrul show de televiziune “American Idol”, difuzat de rețeaua Fox.  

Utilizarea celor mai performante sisteme integrate de editare cu tehnologie AVID, expertiza și profesionalismul editorilor români, serviciile de duplicare și de stocare a înregistrarilor în condiții de maximă securitate, transmiterea prin Internet în întreaga lume a înregistrărilor de mari dimensiuni stau la baza extinderii la nivel internațional a serviciilor Chainsaw Europe.

Compania și-a extins expertiza prin oferirea de servicii de producție. În același registru se înscrie și colaborarea cu Sony AXN Central Europe. 

Contact:
+40 21 323 4018
contact@chainsaweurope.com