@TheArk

Spațiul industrial care păstrează fațada fostei Burse de Mărfuri a devenit un hub creativ ce adună laolaltă organizații care se ocupă de: comunicare, publicitate, post-producție audio-video, arhitectură și design, formare culturală și educație alternativă. Tot în The Ark și-a găsit casa și Ivan Pescar & Scrumbia Bar, un restaurant cu specific pescăresc care oferă preparate gătite după rețetele locale din Delta Dunării. 

ivan pescar

Ivan Pescar & Scrumbia Bar

Proaspăt, local și de sezon. Bucătărie din Delta Dunării. NO fusion. Preparate culinare din pește din Delta Dunării și Marea Neagră, gătite domol de bucătărese lipovence.


Bursa

La Bursa

La Bursa este un hub creativ, în parterul The Ark, confortabil ca o „sufragerie” – un spațiu care îmbie oaspeții cu cafea, momente de tihnă, piese de design care mai de care și experimente sociale / creative / contemporane / inspiraționale și educative.

PATZAIKIN

PATZAIKIN este un brand de fashion, design și ecotehnologie, inițiat de Ivan Patzaichin împreună cu o echipă de designeri, arhitecți, artiști, meșteșugari, specialiști în dezvoltare și antreprenoriat social și experți în comunicare. 

Headvertising

Headvertising a fost primul shop de creatie din Romania, la propriu.
Iar in curand va fi din nou, la figurat.

DC Communication

DC Communication este o companie românească de comunicare, înfiinţată în 1995, fiind unul dintre pionierii în activitatea de relaţii publice şi comunicare în România.

Chainsaw Europe

Chainsaw Europe este singura companie specializată din România ce asigură servicii integrate de post producție, îmbinând experiența, tehnologia și know how-ul experților americani în acest domeniu cu talentul și creativitatea editorilor români.